هرآنچه باید درباره بازسازی ویلا بدانید!

28 شهریور 1400 توسط admin_mm | در راهنمای خرید و فروش و ساخت ویلا , معماری

امروزه به دلیل بالا بودن قیمت خانه‌ها به راحتی نمیتوان آنها را تعویض کرد، از طرف دیگر ممکن است عده‌ای به دلیل وابستگی‌های عاطفی نخواهند خانه‌شان را عوض کنند. حالا چاره کار برای خانه‌ها و ویلاهای قدیمی که نمی‌توان آنها را تعویض کرد چیست؟ دقیقا در همین مواقع عملیات بازسازی به داد شما خواهد رسید. در ادامه قدم به قدم به نحوه بازسازی ویلا و مراحلی که در این پروسه طی خواهیم کرد می‌پردازیم؛ همراه ما باشید!

دیگر نگران بازسازی ویلایتان نباشید!

بازسازی ویلا یکی از اقداماتی است که می‌تواند تاثیری زیادی بر حس و حال فضاهای ویلا بگذارد. گاهی اوقات می‌توان با عوض کردن رنگ یک دیوار و یا تعویض روکش مبلمان، تحول بسیار بزرگی در فضا ایجاد کرد. روش‌های زیادی وجود دارد که می‌توانند باعث ایجاد تغییر در فضا و حس و حال خانه‌ها و ویلاهای ما شود که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

بازسازی ویلا قبل و بعد

بازسازی ویلا به چه معناست و تفاوت آن با نوسازی چیست؟

بازسازی به انجام تعمیرات و اقدامات مرمتی در یک ساختمان گفته می‌شود که بیشتر برای افزایش عمر بنا انجام شده است. در بازسازی عمدتا تلاش می‌کنند تا تغییری در نما ایجاد نشود. این عملیات را می‌توان به وفور در بناهای تاریخی مشاهده کرد.

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که در امر بازسازی ویلا وجود دارد، درک تفاوت بازسازی و نوسازی است. قبل از هرگونه اقدامی باید بدانید، کدام روش به درد ویلای شما می‌خورد. با وجود تفاوت‌های اساسی بین این دو عملیات، اغلب به اشتباه آنها را یکی می‌دانند. بازسازی یک ساختمان به معنای انجام تعمیرات روی ساختمان قدیمی به منزله افزایش عمر بنا است. در پروسه بازسازی، تلاش بر این است که کمترین میزان تغییرات در بنای ساختمان ایجاد شود. به طور کلی می‌توان گفت بازسازی بنا در واقع همان مرمت یک بنا است. در حالی که نوسازی ساختمان به معنای تعمیر کامل یک خانه یا ساختمان قدیمی است. در این فرآیند تلاش می‌شود تا در ظاهر و باطن ساختمان حداکثر تغییرات ایجاد شود. هدف از نوسازی ساختمان تبدیل کردن یک بنای فرسوده به بنایی نو و زیباست، در حالی که هدف از بازسازی ساختمان افزایش پایداری آن است.

بازسازی ویلا قدیمی

مراحل نوسازی و بازسازی ویلا

در ادامه به بررسی نکات مهمی که در بازسازی و نوسازی ویلاها پیاده می‌شوند خواهیم پرداخت. در نظر داشته باشید که این موارد تنها بخشی از کار معماران و مهندسین عمران هستند، برخی دیگر از اقدامات جزئی حتما باید با صلاحدید پیمانکار و مهندسین متخصص انجام گیرد.

در ابتدا کارشناس باید ملک را به دقت بررسی کرده و در حین بازدید بخش‌هایی که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند را مشخص کند. سپس باید نقشه‌ی کاملی از ساختمان تهیه شود که در آن تمام اجزا مشخص باشد. این اجزا باید کاملا دقیق بوده و مواردی مانند کاربری ساختمان، مشخصه‌های تاسیساتی، مصالح ساختمان، استاندارد قطعات و … در آن ذکر شود.

بیشتر بخوانید: مراحل ساخت ویلا؛ قدم به قدم تا تحقق یک رویا!

در مرحله‌ی بعد باید جواز قسمت‌هایی که نیاز به مجوز برای بازسازی دارند گرفته شده و طرح و اسکچ مد نظر برای بازسازی و نوسازی کشیده شود. پس از انجام مراحل گفته شده نوبیت به برآورد هزینه و زمان، به طور دقیق می‌رسد. همچنین اگر قصد تغییر نمای بیرونی ساختمان را دارید باید پس از حفاظ‌کشی، تمام نکات ایمنی لازم را مورد توجه قراردهید. سپس فضاهایی که نیاز به تخریب و بازسازی دارند مشخص می‌شود.

عوامل موثر در بازسازی ساختمان ویلا

بازسازی ویلا از جمله پروسه‌های طولانی و مهمی است که باید در هر مرحله از آن عوامل بسیار زیادی موردبررسی قرارگیرند. پس از اینکه مراحل گفته شده را به انجام رساندید، نوبت به بررسی عوامل موثر در بازسازی ساختمان ویلا و تعیین فضاهایی که نیاز به بازسازی دارند می‌رسد. فضاهایی که نیاز به قرارگیری در لیست بازسازی دارند، دارای دو ویژگی کلی هستند؛ یا قصد تغییر دکوراسیون و ایجاد تنوع دارید و یا اینکه ساختمان به دلیل قدمت بالا شروع به ایجاد مشکلات سازه‌ای یا تاسیساتی کرده است. در هر دو حالت گفته شده،شما ملزم به رعایت برخی نکات و بررسی برخی علائم هستید که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

  1. قدمت سازه ساختمان اولین عامل موثر در بازسازی ویلا!

قدمت سازه یک ساختمان یکی از عوامل بسیار مهم در بازسازی است که قبل از شروع هرگونه عملیاتی باید بررسی شود. درصورتی که قدمت سازه بالا باشد و به نوعی می‌توان گفت بنا قدیمی باشد؛ پیش از آغاز فرآیند بازسازی باید به تقویت سازه پرداخت.

  1. سلیقه‌ شما مهم‌ترین عامل در بازسازی ویلاست!

یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر بازسازی یک ساختمان در نظر گرفتن خواسته و سلیقه‌ی کارفرما است. هنگام مشاوره با مهندس معمار، قبل از هرچیز انتظاراتی که از او دارید، سبک موردنظرتان و فضاهایی که به نظرتان نیاز به بازسازی یا نوسازی دارند را با او درمیان بگذارید. وی پس از شنیدن نظرات شما، موظف است ویلا را از جهات مختلف بررسی کرده و نظراتی همسو با سلیقه شما بیان کند. پس از اینکه در جلسات مشاوره به یک تصمیم نهایی رسیدید می‌توانید به کمک مهندس سازه و معمار کار بازسازی ویلا را شروع کنید.

  1. بودجه موردنظرتان را تعیین کنید!

سومین عامل تاثیرگذار بر بازسازی یک ساختمان که از اهمیت زیادی نیز برخوردار است، مقدار بودجه‌ای است که شما به عنوان کارفرما در نظر گرفته‌اید. برای این که در طول پروژه با مشکل کسری بودجه و هزینه‌های اضافی مواجه نشوید، ابتدا میزان بودجه‌تان را با پیمانکار درمیان بگذارید تا او بتوانید با مدیریت دقیق خرج و مخارج از اتلاف هزینه‌ها جلوگیری کند.

 

بازسازی ویلا در نوشهر

نکات مهم در بازسازی یک ویلا

  • پیش از آغازبازسازی ساختمان باید به چک کردن سقف‌ها و ستون‌ها بپردازید.
  • ستون‌های فلزی فرسوده را تقویت کرده و به ترک‌های دیوار و سقف توجه کرده و علت را جویا شوید.
  • بهره بردن از سقف‌های کاذب روشی برای افزایش زیبایی و کارایی سقف ساختمان است؛ پس سعی کنید از آن استفاده نمایید.

یکی از مزیت‌های استفاده از سقف‌های کاذب این است که شما در هر کجای سقف که بخواهید به راحتی می‌توانید نور و روشنایی ایجاد کرده و در روشن کردن فضای داخل هیچ محدودیتی نخواهید‌ داشت. یکی‌دیگر از مزایای این سقف‌ها پنهان ماندن تاسیسات برق، سیم‌ها و حتی لوله‌های آب است. تمامی لوله‌های تاسیساتی زیر سقف کاذب یعنی به عبارتی بین سقف اصلی و سقف کاذب قرار می‌گیرند.

کلام آخر

بازسازی یک ساختمان امر بسیار مهمی است؛ بنابراین پیش از شروع هر کاری سعی کنید، با گرفتن مشورت از افراد کاردان اولین قدمتان را بردارید. پیش از انجام این کار شما باید از تصمیمی که گرفته‌اید کاملا مطمئن باشید؛ چرا که ممکن است عملیات بازسازی برای شما به صرفه نبوده و میزان فرسودگی ساختمان شما به حدی باشد که باعث ایجاد خط شود. در صورت اطمینان داشتن به تصمیم‌تان می‌توانید برای گرفتن مشاوره و پیش بردن بازسازی و نوسازی ویلایتان اقدام کنید. مشاوران ما در تیم میلاد مسکن شما قدم به قدم در کنارتان خواهندبود. برای تماس با کارشناسان ما می‌توانید از پل‌های ارتباطی موجود در وب‌سایت اقدام کنید.