ساخت ویلا با کانتینر ؛ لذت استراحت در ویلاهای پیش‌ساخته

9 خرداد 1400 توسط admin_mm | در راهنمای خرید و فروش و ساخت ویلا , معماری

در گذشته کانتینرها برای استراحت کوتاه‌مدت کارکنان و یا به عنوان انبار وسایل، مورد استفاده قرار می‌گرفت. امروزه کانتیر جایگاه ویژه‌ای بین طرفداران سبک‌های مدرن و مینیمال پیدا کرده است؛ به گونه‌ای که در محیط اداری، هتل و ساخت ویلا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. به نظر می‌رسد یکی از بهترین راه‌های فرار از شلوغی زندگی شهری پناه بردن به ویلاهای امن است. هر یک از سبک‌ها دارای معایب و مزایای مختص خود هستند و بسته به شرایط، اقلیم و آب و هوا ممکن است از سبکی خاص استفاده شود. ما در این مطلب قصد داریم به بررسی ساخت ویلا با کانتینر بپردازیم و شما را با ویژگی‌ها، معایب و مزایای آن آشنا کنیم، اگر قصد ساخت ویلا با کانتینر و صرف کمترین هزینه برای درست کردن یک پناهگاه امن برای خستگی دارید، همراه ما باشید.

ساخت خانه ویلایی با کانتینر

ویژگی‌های ساخت ویلا با کانتینر

اکنون می‌خواهیم با ویژگی‌های کلی کانتینر ویلایی یا ویلای پیش ساخته بیشتر آشنا شویم. طول استاندارد این کانتینرها معمولا در دو ابعاد 6 متری و 12 متری در نظر گرفته می‌شود. همچنین ارتفاع کانتینرهای ویلایی تقریبا 2.4 متر است. قطعات این سازه به صورت پیش ساخته آماده شده و در هنگام اجرا مونتاژ می‌شود. به طور کلی کانتینرهای ویلایی به دو دسته ثابت و سیار تقسیم می‌شوند. کانتنر ویلایی ثابت معمولا توسط صفحه ستون به زمین متصل شده و در جای خود ثابت می‌ماند. این سازه معمولا باید با روش‌های خاصی، عایق‌بندی و مقاوم‌سازی گردد. دسته دوم کانتینرهای سیار هستند که به شکلی طراحی و اجرا می‌شوند که امکان جابجایی داشته باشند. این کانتینرهای ویلایی معمولا دارای چرخ هستند تا در صورت نیاز به راحتی جابجا شوند.

ویلا کانتینر

 

اگر قصد دارید مساحت کانتنر ویلایی شما بیشتر از این مقادیر باشد، نگران نباشید، به راحتی و با قرار دادن چند کانتینر می‌توانید کانتینر ویلایی در  ابعاد دلخواه خود بسازید. استفاده از  این سازه‌ها به عنوان ویلا و محلی برای اقامت از گذشته در کشورهای آمریکایی و آسیایی رواج داشته و امروزه در کشور ما نیز، ساخت ویلا با کانتینر در حال ترویج است. افراد به دلایلی مانند کم بودن هزینه ساخت و مقرون به صرفه بودن آن، کوتاه بودن مدت اجرای کار و دلایل دیگری که در ادامه به بررسی آن خواهیم پرداخت، در حال ترغیب شدن و گرایش به ساخت این نوع از ویلاها هستند. درگذشته این ویلاهای پیش‌ساخته کانتینری معمولا در مناطقی که انتقال و حمل و نقل مصالح به آن سخت بود، ساخته می‌شد.

توجه داشته باشید که قبل از هر چیزی باید نقشه سازه شما آماده باشد. بر اساس نقشه، باید مکان در و پنجره در اندازه مشخص برش داده شود تا امکان نصب آن‌ها فراهم گردد. در گام بعدی باید عایق بندی صورت گیرد تا مانع ورورد سرما و گرما به داخل کانتینر ویلایی شود. این کار با استفاده از عایق پلی یورتان، پشم سنگ، پشم شیشه و پلی استایرن انجام خواهدشد. همچنین شما می‌توانید بدون محدودیت لوله کشی آب را نیز انجام دهید.

یکی از ویژگی‌های بسیار جذاب این نوع از ویلاها، عدم وجود محدودیت برای انجام دکوراسیون داخلی و تزیین محیط داخلی آن است. شما به راحتی می‌توانید از رنگ، کاغذ دیواری، پارکت، کف‌پوش و هر مورد دیگری برای تزیین فضای داخلی بهرمند شوید و محیطی دلچسب برای خودتان ایجاد کنید. با استفاده از پارتیشن می‌توانید فضاهای مختلف اعم از آشپزخانه، اتاق، سرویس بهداشتی و سالن پذیرایی را از هم جدا کنید.

بیشتر بخوانید: ارزان ترین روش ساخت ویلا؛ با کمترین هزینه بهترین ویلا را داشته باشید

ویلاهای کانتینری

 

شاید به نظرتان محیط خارجی و نمای کانتینر ویلایی چندان جذاب نباشد ولی امروزه این سازه‌ها در طراحی بسیار زیبا و متنوعی طراحی و اجرا می‌شوند و محیطی بسیار چشم‌نواز را ایجاد می‌کنند. همان طور که اشاره نمودیم در هر ابعاد و اندازه، می‌توان از این کانتینرهای ویلایی بهره گرفت. اگر دوست دارید ویلای دوبلکس بسازید ولی از نظر مالی با مشکل مواجه هستید، می‌توانید این کار را با کانتینر ویلایی انجام دهید بنابراین در هر شکلی که مایل باشید، می‌توانید از این سازه‌ها استفاده کنید.

مزایای کانتینرهای ویلایی

در این قسمت قصد داریم تا به بررسی مزایای ساخت ویلا با کانتینر بپردازیم. یکی از بارزترین ویژگی‌های این سازه‌ها، آماده شدن آن‌ها در کمترین زمان ممکن است. معمولا کانتینرهای ویلایی از قبل ساخته می‌شوند و در صورتی که سفارشی رسید فقط در محل مورد نظر مونتاژ می‌شوند. بنابراین اجرای آن بسیار سریع‌تر از روش‌های دیگر ساخت ویلا است. البته فراموش نکنید که امکان سفارشی‌سازی نیز برای مشتریان وجود دارد. در کنار این مورد، می‌توان به هزینه پایین ساخت این نوع ویلا اشاره نمود که در مقایسه با روش‌های دیگر قیمت بسیار کمتری دارد. قابلیت جابجایی و حمل و نقل آن از دیگر ویژگی‌های مهمی است که مورد توجه قرار گرفته است؛ بنابراین اگر به هر دلیلی بخواهید موقعیت و مکان سازه را عوض کنید، این کار به راحتی امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید:‌ ویلا مدرن؛ محیطی ساده و شیک برای زندگی

ویلاسازی با کانتینر

 

کانتینر ویلایی از استحکام بسیار خوبی در برابر بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله برخوردار است. همچنین این سازه فلزی از عمر بالایی دارد و معمولا به سختی دچار فرسودگی می‌شود. برای مکان‌های صعب العبور و مکان‌هایی که حمل و نقل مصالح به آن دشوار است، می‌توان از سازه کانتینری استفاده کرد. قابلیت مونتاژ و دمونتاژ به دفعات زیاد، هیچ خللی در استحکام آن ندارد. بنابراین همه این موارد شاهدی بر مناسب بودن کانتینر ویلا است.

بیشتر بخوانید: اصول محوطه سازی ویلاهای کوچک؛ ایده‌هایی برای جذاب‌تر کردن ویلای نقلی

معایب ویلاهای کانتینری

یکی از محدودیت‌هایی که در ساخت ویلا با کانتینر دارد، تعداد طبقات سازه است. زمانی که بخواهید از کانتینر برای ساخت ویلا بهره ببرید، باید توجه داشته باشید که شما مجاز به ساخت سازه در یک یا دو طبقه هستید و بیشتر از آن خارج از توان مقاومت سازه است.

نبود سیستم نظارت از طریق نظام مهندسی از دیگر معایب این نوع ویلاهاست. معمولا شرکت تولید کننده ناظری بر پروژه ارسال می‌کند و نظام مهندسی این کار را انجام نمی‌دهد.

اگر قصد ساخت ویلا با کانتینر را دارید مهندسین ما در میلاد مسکن آماده ارایه هرگونه راهنمایی در این زمینه هستند. همچنین کارشناسان ما آماده ارائه خدمات مشاوره در خصوص رهن، اجاره، خرید و ساخت انواع ویلا در سبک‌های مختلف و متنوع هستند. برای دریافت مشاوره و ساخت ویلا با کانتینر و یا سایر سبک‌ها تنها کافیست از طریق راه‌های ارتباطی موجود در وب‌سایت با ما تماس بگیرید. کمترین قیمت، بهترین کیفیت و اقدام از طریق راه‌های قانونی اصلی‌ترین مشخصه‌ کاری تیم میلاد مسکن است.